Mor og to døtre- klienthistorie

ERFARINGER MED KINESOLOGI

 

Jeg fikk anbefalt Malene av venninner som gikk hos henne, jeg hadde prøvd det meste som kiropraktor, fysioterapi, akupunktur, soneterapi osv, og tenkte ingenting skal være uprøvd. Første gang jeg var til behandling tenkte jeg «jeg får gi det en sjangse» for ikke gjorde det noe særlig vondt, og jeg lå jo bare på en benk. Men etter tredje besøk merket jeg at jeg var helt fin i skulderen som var utgansgspunktet for det første besøket. Jeg skjønte fort at dette var noe som virket for meg og de andre «ondtene/problemene» jeg hadde. Jeg sier «hadde» for det meste er bedre, men jeg jobber fremdeles videre med ting som skal bli bedre. Det var jo egentlig kroppen som ikke fungerte som den skulle da jeg kom til Malene første gang, men jeg forstår jo at opplevde ting som ikke er så bra setter seg i kroppen og gir «vondter». Jeg har opplevd en del ting i barndommen som gjorde at jeg ikke hadde den beste selvtilliten og troen på at jeg var god nok som jeg er. Tror kanskje selv at det ikke påvirket meg, men vet bedre i dag, det er viktig og få «styr» på tankene sine, i alle fall de som går på dine egne følelser. I dag vet jeg med sikkerhet at jeg er god nok akkurat som jeg er, og det er en herlig følelse.

Jeg er også mor til to jenter som har opplevd å bli seksuelt misbrukt av en person de stolte på, og ikke minst en som vi stolte på. Det ble heldigvis oppdaget og de fikk hjelp gjennom behandling av psykolog. Det har vært mange år bekymring om hvordan de har de har det med sine tanker og hvordan fremtiden deres vil bli. Da jeg hadde gått til Malene en stund valgte jeg å ta med jentene våre til henne, den yngste jenten vår som da var 10 år, fortalte meg med et smil etter første behandling at «mamma, jeg har et hemmelig våpen, jeg er en mester til å snakke og få folk til å høre på meg» og jeg kjente at dette var en god ide, det å la jentene få gå til Malene. Den yngste jenten vår gikk ikke så lenge til Malene, hun lærte noen teknikker av Malene og det har hjulpet henne. Men hun vet at hun kan gå når hun vil, men jeg merker forskjell på selvtilliten hennes og at hun virker mye tryggere. Vår eldste datter er en jente som ikke var like flink til å fortelle om sine tanker og følelser, men som nå etter å ha vært hos Malene «bobler over». Kaller seg selv en livsnyter, og det er et ord vi også er ganske enig i. Det har skjedd en enorm forandring, fra å være innesluttet og lei i perioder, bekymret og litt engstelig for ting, til nå å være en glad, aktiv og åpen jente som forteller om det som skjer i livet hennes. Hun syntes det hjalp å gå til psykolog, men det var veldig tungt. Det å være hos Malene er en helt annen ting, de snakker ikke om det som skjedde men andre ting, og det hjalp bedre enn det å gå til psykolog, og det merker vi også.

Jeg er veldig glad for at jeg begynte hos Malene, det har forandret våre liv i en veldig positiv retning. Vi trenger alle å «renske opp i våre tanker» og kanskje finne ut at vi må forandre tankegangen litt. Jeg mente selv jeg var positiv og at ting ordner seg alltid, men jeg var tom for energi og innerst inne var tanken om jeg fortjente å ha det bra. Jeg trengte hjelp til å få troen på meg selv og at jeg er god nok som jeg er, og det er jeg, og det vet jeg.

shutterstock_81311362

post@dnkf.no
DNKF © 2018