Styret i DNKF 2018

Presentasjon av styret i DNKF 2018

 

Leder: Malene Osa-Bjørkmo
Mitt navn er Malene Osa-Bjørkmo, jeg har mann, barn, hund og bor i Grimstad.
Jeg er Neuro-Trainer og prof.kinesiolog med utdannelse i Touch For Health, Three in one Consepts, Neuro-Training, Brain Wave (Hjernen), medisin grunnfag og som yoga instruktør. Er i dag National Trainer for Norge i IKC.
Siden 2007 har jeg jobbet med klienter, undervisning i Neuro-Training og Touch For Health og undervise yoga.
Her i Grimstad driver nå jeg og min mamma (Torill Osa Michalsen) Sørlandets Senter for Neuro-Training. Her har vi klienter/ utdanning og foredrag hver måned. Les mer på: maleneob.wordpress.com/ neurotraining.no

Kontakt: leder@dnkf.no , tlf: 40 40 30 59

 

Nestleder: Kari Enes
Kinesiolog med utdannelse i Neuro-training og Brain Wave og Facilitator i Three in One.
Grunnmedisin.
Biopat.
Reiki mester.
Jeg startet som biopat i 2005, begynte som kinesiolog i 2007. I starten jobbet jeg veldig mye med allergier og matintoleranse, etterhvert har det endret seg til å jobbe på et dypere plan der hovedfokus er å hjelpe mine klienter til å finne balansen mellom kropp-sinn-sjel, mellom alle aspekter av det å være menneske, for bedre forståelse for seg selv, eget liv, egen helse, styrker og potensiale.
Jeg bor og jobber i Arendal, men pendler også til Stavanger.

Kontakt: nestleder@dnkf.no , tlf: 977 74 604

 

 

 

Sekretær: Beate Nørberg
Mitt navn er Beate Nørberg, jeg er gift, og stolt mor til tre voksne, flotte barn.
Jeg oppdaget kinesiologi i 2005, og i 2008 startet jeg min fantastiske vei inn i en verden jeg ikke visste fantes. Jeg fortsatte å utdanne meg i tre år, så ble det stopp. I 2014 var jeg igjen klar for nye oppdagelser og fortsatte min utdanning. Siden jeg startet i 2008 har jeg brukt faget på meg selv, familie og venner. Men i 2016 tok jeg sats og startet opp i Veiviseren Behandlingssenter sammen med flotte kollegaer.
Nå bygger jeg opp min praksis, og nyter hvert sekund av reisen. På årsmøte i Dnkf, var jeg i 2017  så heldig å bli valgt til sekretær i styret, og håper at jeg her kan bidra til at foreningen kan videreføre en solid og god jobb for kinesiologi som fag. For mer informasjon om meg se: www.neurotrainer.no eller Kontakt meg på: noerberg@online.no eller mobil: 900 47283

 

 

Kasserer: Gunhild Skrivervik
Mitt navn er Gunhild Skrivervik og jeg er av den gode 1964-årgangen! Jeg bor på Kjelsås i Oslo og har eget kontor der. Jeg har studert og praktisert kinesiologi siden 2010. Mitt hovedfokus som terapeut er så fjerne STRESS og HORMONUBALANSER. Som terapeut blir jeg beskrevet som trygg, kunnskapsrik, engasjert og oppriktig interessert i mine klientene.
Fra 2016 ble jeg valgt inn som kasserer i styret i DNKF.
or mer informasjon om meg, se: hjertetsvei.no

 

 

 

 

Styremeldem: Torill Osa Michalsen
Jeg er profesjonell Neuro-Trainer og Kinesiolog. Utdannelse innen Neuro-Training, Touch For Health, Neural Integration Controll and Enhancement (NICE), Professionel Kinesiology Practice (PKP), Hjernen, Kinergetics, Three in One Consepts, Neuroenergetic psykology (NEP), Applied Physiology, Intergration of infant dynamic and postural reflex patterns m flere.
Startet med kinesiologi i 1998, med klienter i 2001. Driver nå Nordic College of Neuro-Training der du kan ta hele utdanningen innen Neuro-Training. Vi tilbyr også mange ulike endagskurs som er uten muskelsjekking. Utdanner også instruktører innen Neuro-Training, fra begynnerkurs og videre, også de som har lyst til å bli instruktør i endagskursene (Activation workshops). Jeg er også instruktør også i Touch for Health.
Bor på Fevik og tar imot klienter i Grimstad og Kristiansand. Undervisningen foregår hovedsakelig i Grimstad, men Oslo vil også være i fokus fremover. Love my job 🙂

 

 

Styremedlem: Per Opland
Prof. Kinesiolog med hovedbakgrunn fra Three In One Conceps, Pedagogisk Kinesiologi og Hjernen, men også en god del kurs fra TFH og andre retninger. Tidligere Facilitator (3in1, PK og Hjernen). Har også utdanning i EFT og Hypnoterapi, som jeg kombinerer med kinesiologien. Privat praksis (ved siden av jobb som grunnskolelærer) siden tidlig på 90-tallet.
Bor i Mo i Rana. Info: www.kinesiologi.rana.no

 

 

 

 

 

 

Varamedlem:
Trine Homb.
Jeg har mann og to fantastiske barn, og bor i Gjøvik.

Jeg er prof. Kinesiolog med utdannelse fra neuro-training, hjernen, touch for Health, Facilitator i Three in one, grunnmedisin, theta. Jeg er så utrolig fasinert og engasjert i dette faget! Jeg er veldig takknemlig for alt det har lært meg.

Mitt hovedfokus er at folk skal kunne lære seg å bli glad i seg selv. Jeg tror at verden blir et bedre sted hvis alle kunne hvert det!  Synes også det er veldig gøy å jobbe på barn. Med to små barn har jeg en litt hektisk hverdag og har valgt å ha kontoret mitt hjemme.

 

 

Varamedlem
Anne Senum Birkedal

Siden 2011 har kinesiologi og neuro-training vært en stor del av mitt liv.

Jeg ble kjent med faget gjennom noen balanseringer og et dagskurs om hormonsystemet, og jeg ble helt oppslukt. Det var ikke det at jeg forsto hele innholdet av det jeg opplevde og lærte i begynnelsen. Det var mer noe i underbevisstheten som våknet og sa; Dette skal du lære! Jeg bare visste det.

Så, siden 2011/2012 har jeg studert og brukt kinesiologi og neuro-training, og fascinasjonen bare øker. Jeg jobber med familie, klienter, venner, egne og andres dyr og meg selv.

Her i Grimstad hvor jeg bor, har vi flere kinesiologer/neurotrainere i nærheten og vi har et godt miljø å lære og utvikle oss i.

post@dnkf.no
DNKF © 2018